Inge Janssens over Anouk Dahrs

Inge Janssens is de eigenaresse van de cursuslocatie in België en voorzitter van MS- stichting Ailegria 
12-01-2015 Inge Janssens over Anouk Dahrs
 
“Ik heb Anouk ongeveer 5 jaar geleden leren kennen als een super gemotiveerde Parelli-student, een heel leuke meid om mee om te gaan.
2 jaar geleden was ik op zoek naar een Parelli-instructeur om bij ons thuis maandelijks lesdag te verzorgen. Toen is Anouk terug op mijn pad gekomen.
Ze is ondertussen uitgegroeid tot een zeer gedreven Parelli-Instructeur met een zeer uitgebreide kennis van de Parelli-technieken, -strategieën en van de verschillende horsenalities waardoor ze een excellente horsewoman is. Ze werkt ook heel gestructureerd en doelmatig aan haar eigen vooruitgang als Parelli-instructeur. En hier kunnen wij natuurlijk allemaal van mee profiteren.
De manier waarop zij les geeft, spreekt mij heel erg aan. Tijdens zo’n lesdag komen we ‘s morgens samen om even te praten over de ervaringen van de voorbije maand. Op dat moment wordt er dan beslist waar we tijdens de lesdag aan gaan werken met onze paarden. En dit is voor iedereen individueel. Dit moet je echt kunnen als instructeur, 4 of 5 deelnemers met allemaal verschillende paarden, doelen en items om aan te werken. En Anouk zorgt ervoor dat iedereen op het einde van de dag zijn doel bereikt heeft.
Altijd zeer tevreden deelnemers aan het einde van de dag!
Dat is Anouk, een zeer gedreven Parelli-Instructeur die zich aanpast aan de Parelli-student en les geeft “op maat!”