Hit The Beach

Hit The Beach

 

Heb je altijd al met je paard over het strand willen galopperen?

Wil jij buitenrijden nog leuker en veilig maken?

Dan is deze unieke buitenrijcursus onder begeleiding van Anouk Dahrs 2* Parelli Professional, dé perfecte cursus voor jou en je paard!

 Kijk hieronder een filmpje voor een korte impressie:

Hit The Beach! Tijdens deze 3 daagse cursus ga je met 3 mede studenten onder begeleiding van Anouk op pad door de Zeeland, maar uiteraard niet zonder een goede voorbereiding! We overnachten met zijn allen bij Ride By The Sea in Koudekerke. De paarden in boxen en de mensen in Zeeuwse Boeren huisje. We beginnen de eerste 2 ochtenden met een stukje theorie en hier bespreken we bepaalde situaties die zich buiten in het verkeer en op het strand kunnen voordoen en hoe hier mee om te gaan. De voorwaarden om veilig buiten te kunnen rijden komen aan bod. Vervolgens gaan we deze  situaties in een rijbak testen en oefenen onder begeleiding van Anouk. Na de lunch maken we een flinke rit door polder, bos, duinen en strand. Anouk zal tijdens de buitenritten jullie begeleiden met haar zeer ervaren merrie Vitesse die al vele jonge en onervaren paarden heeft laten kennis maken met buitenritten.

Deze cursus is alleen geschikt voor mensen die al mee gedaan hebben aan het Hit The Trail, in het bezit zijn van hun level 2 freestyle of al enige buitenrij-ervaring hebben. ( in overleg )

Praktische zaken:

Waar: Koudekerke,  Walcheren, Zeeland

Kosten: €695, – incl. lessen, stalling, verzorging paarden, 3 overnachtingen, maaltijden en dranken.

Aantal cursisten per cursus: 5

Data:

Momenteel zijn er vanwege blessure geen nieuwe Hit The Beach cursussen gepland. Neem voor meer informatie contact op per mail.