Hit The Trail

Hit The Trail De Loonse en Drunense Duinen

Heb je altijd al rond willen struinen met je paard door de oneindige zandvlaktes en bossen van de Drunense duinen?

Is dit er nog niet van gekomen omdat jij en/of je eigen paard hier nog te onervaren voor is of ervaren jullie angst?

Dan is deze unieke buitenrijcursus onder begeleiding van Anouk Dahrs 2* Parelli Professional, dé perfecte cursus voor jou en je paard!

Tijdens deze 3 daagse cursus ga je met 4 mede studenten onder begeleiding van Anouk  op pad door de Drunense Duinen, maar uiteraard niet zonder een goede voorbereiding! We overnachten met zijn allen op Herberg De Distelberg in Helvoirt.  De paarden in boxen en de mensen in de B&B van de herberg.  We beginnen de ochtenden met een stukje theorie en hier bespreken we bepaalde situaties die zich buiten kunnen voordoen en hoe hier mee om te gaan. De voorwaarden om veilig buiten te kunnen rijden komen aan bod. Vervolgens gaan we deze  situaties in een rijbak testen en oefenen onder begeleiding van Anouk . Na de lunch gaan we de Drunense Duinen in. Dag 1 misschien wel allemaal naast ons paard als de situatie zich zo voor doet. Safety First!  Dag 2 en 3 hebben dezelfde dagindeling maar passen we aan afhankelijk van de vorderingen.  Anouk  zal tijdens de ritten in de Drunens Duinen jullie begeleiden met haar zeer ervaren merrie Vitesse die al vele jonge en onervaren paarden heeft laten kennis maken met buitenritten.

Praktische zaken:

Waar: Drunense Duinen

Kosten: € 650,- incl. lessen, stalling, verzorging paarden, 2 overnachtingen, maaltijden en dranken

Aantal cursisten per cursus: 5

Data:

Momenteel zijn er vanwege blessure geen nieuwe Hit The Trail  cursussen gepland. Neem voor meer informatie contact op per mail.